Några kunder tycker till

Elisabeth Lekebjer och Ida


Linda är mycket engagerad, strukturerad och positiv. Hon är alltid väl förberedd och har en genomtänkt plan för varje pass. Hon har en enastående förmåga att bygga banor som utmanar, och som får oss att träna på just det vi behöver.

Anna Nilsson och Zelda


Jag hade fastnat i min och Zeldas rallyträning när vi blev klara i fortsättningsklassen. Vi hade ett okej fotgående, ibland var hon med och ibland inte. Att få till högerhandlingen kändes som att bestiga Mount Everest ungefär. Tills jag träffade Linda 😊 Hon förenklar, förtydligar och är brutalt ärlig under processen. Linda ser det ingen annan ser och hjälper dig som förare att förstå din hund och dig själv för den delen. Vi gick back to basics och har fått många aha-upplevelser tack vare Linda!

Anna Wiik


Jag träffade Linda första gångerna när hon var instruktör på Pudelklubbens årliga Pudelläger och jag har alltid blivit otroligt positivt inspirerad när jag fått hjälp med min hundträning av henne. 

Därför bjöd jag upp Linda till Hudiksvalls BK för att ha henne som instruktör på Rallylydnadkurs för 10 deltagare som tränar avancerad och mästarklass och alla som deltog i kursen är jättenöjda och vi har redan bokat in Linda till en fortsättning till hösten!

Linda lär ut på ett pedagogiskt, enkelt sätt, förklarar bra och med humor och får alla deltagare att tänka till och reflektera över sin hundträning och att anstränga sig och jag tror att de allra flesta ”köper” det mesta av hennes träningsmetoder!

Lotta Carlberg


Jag var på väg att pensionera min hund, när vi träffade Linda

Det var det bästa som kunde hända. Jag har tränat 1 termin

och fått en helt ny hund med självförtroende och glädje.

Linda har verkligen petat på detaljer, fokus och inspirerar oss

för fortsatt träning och tävling. Jag har blivit en mycket bättre förare.

Bättre coach kan man inte ha.

Jessica Broberg och Sessan


Bilden från i sommar är från rasspecialen där vi vann rallylydnaden. Sessan blev också Årets Rallylydnadshund 2015 på dvärgpinscherklubben. Det tack vare våra träningar för Linda. Linda har hjälpt oss med att slipa till detaljerna och får upp säkerheten. Med Lindas knep har vi fått rätt fokus och koncentration på tävlingsbanorna.

Helen Lindstedt och Maja


Jag har tränat hos Linda sedan hösten-15

vilket är det bästa jag gjort,vi får utvecklande

rolig träning.I år gjorde vi vårt bästa SM

där vi tog oss till final, hade aldrig gått utan Linda.

Förutom träning av hunden får man råd i djursjukvård

och coaching i mental träning.


 Marie-Louise Winroth och Sirrah


Jag började att träna för Linda år 2013. Jag hade fram till dess tävlat en del och skulle starta avancerad klass men där tog det stopp. Jag fick inte till min högerhandling och kände att jag behövde hjälp för att komma vidare. Jag har sedan jag började träna för Linda lagt fokus på detaljer som sedan sätts ihop till en helhet. Linda är mycket duktig på att få fram det tävlingsmässiga i träningen och lägger fokus på detaljer som ger ett flyt. Hon har en bra förmåga att anpassa träningen och tipsen till mig och min hund. Vi har som ekipage fått ett mycket bättre samarbete och självförtroende.  Vi är i nuläget startklara för mästarklass vilket känns jätte roligt och det är mycket tack vare all träning tillsammans med Linda.

Caroline och Disney


När jag började träna för Linda tänkte jag: jag har en stor hund som välter allt, flamsar och driver med sin matte, det kommer aldrig gå..

Så småningom förstod jag, det är inget fel på hunden, hon är en stjärna, hon har däremot en himla kass matte.

Idag är vi ett team, vi har bara börjat vår resa, men dom framsteg vi gör känns helt fantastiska.

Och är fantastiska. 

Det känns underbart att ha en tränare som ser oss och tror på oss. Som ser var problemen finns och vet hur vi löser dom. Dessutom med en god portion humor😜.

Disneyklubben älskar sin coach😍😍

Anne Hellevik


Har tränat rallylydnad med mina två lagottokillar för Linda i 1,5 år. Gått kurser, haft banträning samt gått privatlektioner. Kan bara ge högsta betyg då jag känner att jag utvecklats mycket som hundförare, känner mig betydligt säkrare nu på tävlingsplan. Mina hundar har även helt olika personligheter (som natt och dag) så träningen har varit individuellt anpassad. Att jag numera lyckats med att få Cert i Mästarklass med båda hundarna, samt fått till en 100 p runda med en, bevisar att träningen varit effektiv. Sist men inte minst har vi så roligt ihop så jag ser alltid fram emot nästa träningstillfälle!

 Leone Nyman, Drefvikens mellanpudlar


När man har ett gäng tränings/tävlingskamrater som behöver olika träning för att uppnå bästa resultat. Då tar jag hjälp av Hundvision och Linda.

Linda har med små medel hjälpt mig med träningen. Resultaten har inte låtit vänta på sig.

Oerhört tacksam för den pedagogiska hjälpen, peppningen och pushningen framåt mot nya mål.


Leone Nyman

Rld N Drefvikens Blow me away

Rld N Rld F Rld A Seuch Tore

Rld N Seuch Drefvikens She loves me

Rld N Drefvikens Belinda

Rid F Drefvikens Belinda

Linda Heintie


Jag har tränat för Linda med två av mina hundar och trots både ras och personlighetsskillnader på hundarna passar hennes träning oss alla tre mycket bra! Vi har kommit mycket längre i vår träning och på tävlingar sedan första träningstillfället.


Förutom hennes enorma kunskap inom hundträning gillar jag att hon ser till att man är rättvis mot sin hund.

Att hon dessutom har humor och värme gör det hela ännu bättre. 


När man åker hem efter en träning för Linda är man glad och peppad, redo att fortsätta jobba tillsammans med sin hund men samtidigt längtar man redan till nästa utmanande tillfälle! 

Leg vet Pauliina Pietilä & Millie


Linda har hjälpt mig och min terrier Millie genom åren med lydnad och tipsat oss med vardagliga frågor gällande beteende. Vi har också fått hjälp med agility och som en ny gren även nose work. Jag uppskattar Linda som tränare pga hennes personliga insats som alltid tar i hänsyn ekipaget dom en unik helhet. Hon utgår ifrån hunden och dess raskaraktär och kan ge råd som passar ägarens kompetens och realistiska förutsättningar. Vi har aldrig haft ambitioner för tävling men har ändå kunnat med Lindas hjälp fördjupa vår förar-hund relation. Rekommenderar Lindas tjänster för den som vill få ärliga svar och är redo att satsa på sin hund. 

Utan Linda hade vi inte kommit så här långt i RL. Hennes engagemang och kunskaper med individuellt anpassad träning är den största motivationskällan för mig att fortsätta träna och tävla!"

Margareta och Mattisbackens Claudius (Chippen)


Att ta hjälp av en personlig tränare var inget jag tidigare tänkt på men under en period när träning och tävling gick allt sämre träffade jag Linda. Vilken tur jag hade! Vi har jobbat hårt tillsammans, Linda, Chippen och jag under dryga året och vi kan nu glädjas åt vårt första cert. Linda är en superduktig pedagog och är alltid väl förberedd och grymt ärlig. Hon har hjälpt mig att se vad jag behöver lägga fokus på och lägga upp träningar efter det. Både jag och min hund har lärt oss otroligt mycket under den här tiden. Linda gör roliga träningssekvenser och banor som utmanar både mig och Chippen. Har du planer på att gå kurs eller är du intresserad av enskild träning så kan jag verkligen rekommendera Linda. Jag är supernöjd!

Elisabeth och Flisan


Jag har under en längre tid sökt en hundcoach som passar mig och min hund. Nu har jag äntligen hittat bästa Linda P. 

Både jag och min hund hade helt tappat lusten för tävlingar, då det bara gick sämre och sämre för oss. Kontakten oss emellan fanns liksom inte. Men nu har Linda gett mig tillbaka tävlingslusten och tron på oss själva, att vi kan....  Min hund har superbra kontakt med mig igen, även när vi går över snöret in i tävlingsringen.

Linda är rak i sin kritik och utan omskrivningar. Hon ger klara handfasta råd hur jag skall träna min hund, så det blir lätt att förstå. Hon har en pedagogik och psykologi utöver det vanliga. 

Om jag nu bara läste skyltarna rätt, 😬 höger/vänster, skulle vi få till det riktigt bra. 

Tack Linda för all hjälp.

Åsa Geijer med Texas och Disney 


Vi började träna för Linda i februari 2017 för vi behövde hjälp i rallyn för pojkarna tycker det är lite för kul att tävla.

Vi tävlar mästarklass. 

Vi älskar att träna för Linda för hos ser vad just vi behöver träna på in i minsta detalj 👍

Linda har alltid ett bra upplägg på sina lektioner alltid är det nya klurigheter att träna på..

Linda ser inga svårigheter utan bara lösningar på problemet.

Vi älskar Lindas sätt att bygga kombinationer och banor som utmanar oss så vi får träna på  vad just vi behöver för dagen.

Linda är en mycket bra instruktör som förklarar mkt bra och med humor, hon är rak och ärlig vilket jag uppskattar mycket vi har hittat rätt tränare så vi byter aldrig ❤️❤️

Eva Jansson och Daima


Linda är den bästa rallycoachen/tränare jag kan tänka mig! Hon har alltid olika sätt att lösa ett problem! Hon kan få en inspirerad och öka motivationen hos mig som förare. 

Rak och tydlig i sin kommunikation så det är därför lätt att förstå henne! Innan jag tränade för Linda hade jag svårt att känna mig taggad att träna Rally men Linda får mig att tycka att det är kul! Linda stöttar alltid en i tävling och träning vilket gör att självförtroendet växer!